Arg…..

Idag skulle vara en glad dag, men tror ni på det? Tror ni verkligen på att man får fortsätta vara glad när man är glad och mår bra? Jag vill tro det, men det har också visat sig att det är så mycket skit i det. Ledsen för mitt språk, men känner mig verkligen som världens största blåmes!

För någon vecka sedan fick jag en glad nyhet om en familjemedlem. Är jätteglad för deras skull, tro mig. Jag missunna ingen att få sprida glädje i deras liv. Nu var det sakerna runt det hela som gjorde att jag drog mig lite bakåt. Idag fick jag reda på ännu mer som gjorde att jag känner bara för att be människor att dra åt helvetet flera gånger om och inte komma tillbaka. I alla fall inte till min närhet! Grrrrr…..!

Bangkok
Bangkok

Idag ska vara en glad dag för mig! Idag landar min bästis Lotta i Bangkok med sin Anders och jag åker upp och möter dom i Bangkok imorgon och spendera min helg tillsammans med dom där. Sen följer dom med mig tillbaka hem till Kamala på ön Phuket i Thailand. Hem till mitt hem sedan 12 år. Lotta känner mig. Hon känner Maria. Lite glad över att hon kommer finns nära mig just nu. Jag kommer att behöva det!

Kamala Beach idag.
Kamala Beach idag.

Fast när saker som detta händer mig, så får jag en liten djävul sittandes på ena axeln som gör att jag bara har lust att skrika högt: JAG SKA F-N VISA ER! Så troligen kommer ni få vara med om hur jag tar mig till nya höjder och visar att jag finns jag med och med mig leker du inte med!

Så, nu har jag fått ut lite skit ur systemet och hoppas på en super bra helg tillsammans med Lotta och Anders i Bangkok! Bangkok, här kommer jag!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *