Dåliga dagar.

Hur är det möjligt att känna sig helt slutkörd när man praktiskt taget inte gjort något som är så uttröttande? Dom senaste dagarna har det känns som min kropp har sprungit ett maraton och jag har inte gjort något alls. Blir så irriterad på mig själv, men har samtidigt lärt mig att lyssna på min kropp när jag inte känner mig i tipp topp.

Annars har inte mycket hänt i vårt hus dom senaste dagarna. Alicia ser nu slutet på sin första termin och jobbar både dag och kväll för att bli klar. Nu är hon klar med 3 av sina 6 ämnen, vilket är bra jobbat då jag vet att många i hennes klass inte ligger lika bra till. För andra terminen blir det några nya ämnen, vilket hon ser fram emot att få börja läsa. Hon planerar även redan nu på vilka ämnen hon ska ta till grade 10.

JJ och hennes underbara sätt att ligga.
JJ och hennes underbara sätt att ligga.

Jag är bara jag och har inte fått mycket gjort dom senaste dagarna. Jag hoppas att det vänder snart. Min beställning hos Butterick’s är nu hämtad och väntar bara på att få hoppa i en väska och komma till mig. Jag har äntligen hittat ett företag som kan skicka min beställning för Airbrush till mig i Thailand. Ska snart lägga en beställning för det också. Sen kan jag köra på hårt med allt. Det är lite frustrerande ibland när man inte hittar vad man behöver för skolarbete.

Amanda och Jack ska få en ny familjemedlem på söndag. En söt liten valp som redan fått namnet Jayden. Han kommer hela vägen från Krabi till dom. Han kommer få ett det kanon bra hos dom, och Jack är så stolt över att han ska få en alldeles egen hund, och inte behöva dela JJ och Jeffee med oss.

Andrea kommer idag hem efter ett par nätter på Phi Phi Island. Verkar som hon har haft ett par härliga dagar, vilket hon förtjänar efter hennes hårt arbetande.

Packad och klar
Packad och klar

Jag har idag varit iväg och gjort två härliga damer fina. Det var dags för lite nagelfix igen. Dom kan verkligen göra en glad igen! Tillsammans med deras gubbar så sitter jag med ett leende på läpparna hela tiden. Så underbara att få ha som vänner. Och fina blev dom båda två! Och glömde igen att ta bild på dom båda två!!

Mrs L naglar i gelpolish.
Mrs L naglar i gelpolish.

Fick även lite information om vad som kommer att hända framöver. Med den informationen kommer jag att nu se till att “kick some ass” med mina utbildningar! Och några andra saker. Berättar mer när jag kan. Informationen fick i alla fall i gång mitt lilla “jävlar anama” igen! // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *