Delegerar!!

view over ocean

Kan ni tänka er att jag har gett mig in i något så otroligt roligt och intressant att tiden just nu bara rinner förbi mig!

Att starta upp något på nytt igen betyder att man ser saker med helt nya ögon och man vill se till att ändra allt som inte var bra förra gången. Sen att lägga till att man vill göra något nytt med det hela, har ju inte gjort att saken har blivit lättare precis. Men vet ni vad!? Jag har faktiskt lärt mig min läxa till denna gång! Jag delegerar ut arbetsuppgifterna till mina co-workers. Vilken känsla det är! En bra känsla ska sägas. Även om jag alltid har varit en kontrollfreak som hellre har gjort saker själv för att få dom som jag vill ha, så kan faktiskt andra göra ett lika bra jobb. Så läxan är lärd!

Min co-workers jobbar.
Min co-workers jobbar.

Det har varit en hel del möten med att få saker på plats. En annan sak som jag har sett till att vi fått gjort den senaste tiden är tid att lära känna varandra. Vi har åkt på shoppingturer tillsammans som har slutat i små möten med god mat på härliga ställen med underbar utsikt. En sak som jag tycker är viktig i ett företag är att dom anställda känner att dom är en del av gänget, att deras röst är lika mycket hörd som någon annans. Nu är vi redo att ställa oss på topp och köra på hårt!

Khun Four och Amanda, mina co-workers!
Khun Four och Amanda, mina co-workers!

Ni kan följa mer om hur skolan, Haven Academy kommer till liv igen, på Instagram @havenacademy och Facebook @Haven Academy Phuket. Eller varför inte följa mig på Snapchat @mommariakamala och se mer av mina vardagliga saker blandat med livet på en strand!

Alicia är nu ordentligt i gång med high school. Hon sitter och studerar både morgon och kväll, t.o.m. på helgerna. Det är mycket som ska göras. I vissa av hennes ämnen får hon redan nu gå in och jämföra olika företag och annat som kan gynna henne i framtiden som företagare. Vissa dagar har hon live-lektioner tillsammans med andra och har vi tur så är dom på kvällarna runt nio tio tiden, har vi otur är dom vid två natten. Så våra dagar blir lite upp och ner. Vi behöver ju få sova också mellan varven. Än så länge gillar hon det hela, så det är bara att köra på.

Biologi labb i mitt kök
Biologi labb i mitt kök
Alicia en lördagskväll.
Alicia en lördagskväll.

Idag gjorde klart min tredje delkurs i Fashion Stylist. Fick mitt betyg på den i morse, ett A+. Känns skönt att fått börjat med det igen. Har även inhandlat allt jag behöver till Hair Stylist kursen, så nu kan jag fortsätta med den med. För Makeup kursen tränar jag som en galning. Är det inte en perfekt eyeliner så är det något annat som ska fastna i en “gammal” kvinnas huvud. Inte att förglömma att Halloween är ju snart och jag vill testa att göra något roligt (läs äckligt) till det. Måste bara hitta tid att sätta mig ner och börja testa mig fram.

Lite läxa till andra som är som jag, delegera ut mer om ni kan! Nu ska jag och Alicia studera matematik. (Hennes matematik är inte att leka med. Tror att jag kommer att lära mig lite nytt idag!)

// Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *