Det är måndag!!!

Och April! Vart tog tre månader vägen? Jaja, det är bara att ta det och fortsätta som vanligt. Vet att många av er längtar till sommarmånaderna som är på ingång, och jag hoppas att sommaren kommer snabbt som bara attan till er.

Det har varit skönt att ta ett litet break från att skriva och bara försöka att hitta mitt huvud igen. Ta det lugnt! Huvudet är tillbaka! Full av nya idéer. Det är som vanligt på både gott och ont. Det viktiga är att huvudet är tillbaka till verkligheten igen.

Har hunnit med att studera och bockat av lite från den listan. Näst på tur att träna en massa och anta utmaningar som har lagts framför mig. Hmm… vem ska bli provdocka denna gång?

Fortsätter med att träna upp mina färdigheter inom naglar. Tog t.o.m. fram alla mina akrylprodukter och satt och lekte lite en dag.

Fortsätter med att träna på olika tekniker för att jobba med gelé. Är glad över mitt medlemskap på Neiru, en sida där jag varje vecka får nya videos med olika tekniker och designs direkt från Japan. Tackar mig själv för att jag också passade på att köpa Tati gelé penslar, som har visat sig vara helt underbara att arbeta med.

Igår kväll satt jag och lyssna på talbok och gjorda två naglar. Vart så himla nöjd med dom! Totalt helt galna!

Sen igår fick vi även besök av Herr Orm! Förbannade slangsak! Den var jättefin i mönstret, men jag tål dom inte. Jag avskyr dom. Jag är livrädd för dom. Men med en låååång metall pinne lyckas jag träffa den mitt på, och Alicia hjälper till att slå den i huvudet. Ha, nu fick vi dig allt. Vet att man inte ska döda, tyvärr är det det som sker om Herr Orm kommer på besök hemma hos oss. För jag avskyr dom! Nu var det i alla fall inte en kobra denna gång, vilket jag är glad för.

Efter en actionfylld morgon, åkte vi ner och njöt av en frukost på stranden som nu börjar bli väldig folktom igen. Idag väntar vi på att det ska komma lite regn som det har utlovats av väderfolket. För just nu är det helt galet varmt och extremt torrt överallt. Jag brukar tycka det är rätt skönt att gå till sängs på kvällarna, då det brukar vara rätt svalt och skönt. Nu har det kommit till det att jag drar mig för att gå till sängs. Du kan ligga i sängen och du svettas!! Så snälla regn, kom nu! // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *