En legend är borta.

Vaknade imorse och det första jag ser är att Prince har gått bort. Ännu en legend har lämnat oss. Alldeles för många underbara människor har lämnat jordelivet, och det känns rätt ruttet om jag ska vara ärlig.

Prince har varit en stor del i mitt liv. Kommer ihåg första gången jag såg filmen “Purple Rain” tillsammans med min bror på biografen. Där och då satte Herr Prince sina spår i mig. Hans musik snurrar fortfarande i högtalarna hemma hos oss, och kommer så att fortsätta göras. Vila i frid Herr Prince.

Veckan har gått fort, alldeles för fort. Jag har jobbat med att finna min inspiration för min första nageluppgift. Det har varit allt från stranden, thai glasnudelsallad, strandkrabbor till tempel. Det föll sig på tempel och har jobbat med att få ner det jag ser med tempel. Munkens kläder, lotusblomman man lämnar, guldet och tatueringar som många gör. Gjorde ett set med naglar och är rätt nöjd med dom, men ska idag göra ett set till. Sen satt jag och tänkte. Jag ska göra Prince! Prince och filmen “Purple Rain” hade en stor inverkan på mig som ung, så nu blir det tillbaka till ritbordet och ser om jag kan få ner det på naglarna.

I onsdags vakna jag med att näsan rann, och nysningarna avlöste varandra hela tiden. Längre fram på dagen sa kroppen ifrån och febern kom som ett brev på posten. Det var bara att lägga ner allt jag höll på med, och lägga mig i sängen. Inte så lätt, när huvudet är full av idéer som vill komma ut. Dock har jag en resa framför mig som jag inte kommer att klara av om jag är sjuk. Igår torsdagen var tack och lov bättre, men trots det så tar jag det lugnt. Tyvärr så gör denna värme som vi har hägnade över oss det inte lättare. Det är varmt när man vaknar, innan kl 10 har svetten redan börjat rinna på kroppen trots att man inte gör mer än sitter stilla på en stol, fram på eftermiddagen är det enda man klarar av att göra är att ligga framför en fläkt, laga mat och diska känns som man har sprungit maraton och sova i sängen känns som man ligger vid en pool och solar. Lika med helt galet, alltså.

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *