En vecka på en ö.

Förra lördagen reste jag och Andrea på vår lilla semester/jobb resa ut till Koh Yao Noi som är en ö mellan Phuket och Krabi. Kan säga att vi har haft en helt underbar vecka! Helt fantastisk natur och underbara människor runt omkring oss.

 

Vi vart upphämtade med en minibuss utanför Fanta Sea här i Kamala. (Har ni aldrig besök Fanta Sea, så är det något ni bara måste besöka!) Fler skulle bli upphämtade vid Wakepark, så ett litet stopp där blev det med. Har hört mycket om Wakepark, men aldrig varit där själv. Både Andrea och jag sa att det måste vi prova någon gång. Nu visade det sig att en i vårt sällskap jobbar där, Mac, så nu har vi inte längre någon ursäkt att inte åka dit och prova. Färden fortsatte sedan ut till en av alla pirer som finns på Phuket. (Kommer tyvärr inte ihåg namnet.) Lite väntan på fler i sällskapet innan vi vart satta i speedboats för resan ut till ön. Vi var totalt 20 stycken som skulle vara med, så i en salig blandning av nationaliteter (polack, ryssar, engelsmän, australiensare, svenskar och thailändare) har vi under en vecka blivit goda vänner.

 

 

Vi kom till norra delen av ön Koh Yao Noi, och vart inkvarterade i jättefina rum på Paradise Resort. På denna del av ön, var det ända sättet att komma till, var med båt. Om du var våghalsig så fanns det en lerväg som gick igenom djungeln och över berget, men jag håller mig till sjövägen. Lugnt och skönt hotell med härlig natur runt om. Till frukost, lunch och middag fick vi buffé som var kanon god varje gång.

Tyvärr får jag inte berätta om exakt vad vi gjorde eller visa bilder som avslöjar för mycket, men kan säga att vi hade en kanon vecka där vi fick testa våra egna kunskaper och göra saker vi kanske aldrig skulle ha gjort tidigare. Plus att vi fick se så många fina stränder och öar runt om i Phang Nga bukten. Och jag har traskat runt i djungeln mer än en gång under denna vecka!! Tack och lov så visade sig inte Herr Orm! Då hade jag sprungit….

I fredags gjorde vi vår sista dag och avslutade dagen med att fira. Andrea och jag hade bestämt att vi skulle beställa in mat, vilket vi gjorde. Hamburgare och pasta stod framför oss, och vi njöt av varje tugga. Kvällen fortsatte med mycket skratt tillsammans med goda vänner.

Hej då….

Maria

MyTaste

myTaste.se

En kommentar

  1. […] gå och äta lite middag. På vägen ut ur Siam Center ser jag en av deltagarna som var med oss på ön, Pasha. Nu ska jag också säga att hon bor och jobbar på den ön, och att se henne i vimlet i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *