Födelsedagar och audition.

Så ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Dagarna har runnit förbi mig som vatten. Några till med en hel del att göra, sen så ska det kanske bli några lugna dagar igen.12789847_642783132526333_1634912416_o

En ny månad ligger nu framför oss. Igen. Alicia har kommit i gång med sin andra skoltermin. Med några nya ämnen och efter en veckas sjukdom, har det varit lite svårt för henne att komma in i tempot igen. Tror inte det har hjälp så mycket heller att det har varit avskedsluncher och födelsedagar att vara med på. I onsdags så åt vi vår sista lunch med Lotta och Anders som senare på dagen reste tillbaka hem till Limhamn. Har haft så många underbara stunder tillsammans med dom, att ta adjö var smärtsamt i hjärtat. Tack för alla härliga stunder vi hade tillsammans! Dom kommer jag att leva länge på!12823119_642783095859670_724014034_o

Skål Anders och Lotta!
Skål Anders och Lotta!

Igår fyllde min älskade mamma år och idag är det min underbara mellandotter Andreas födelsedag. Tårtor och massa god mat har det blivit. Pust! Måste nog ut och träna lite till helgen. Jag som hade blivit lite duktig med att inte äta så mycket onyttiga saker. Fast man måste ju unna sig ibland!

Födelsedagstårta a la stranden
Födelsedagstårta a la stranden
Grattis Andrea!
Grattis Andrea!

Igår var jag även iväg på en audition. Provade för två små roller i en TV-serie. Mer än så kommer jag inte att säga just nu. Får svar om någon vecka om jag får någon av rollerna eller inte. Det var roligt att få träffa Khun Pui ingen i alla fall. Om det blir någon roll eller inte spelar ingen roll, ibland är det bara erfarenheten som är det roligaste att ta med sig i livet. Efter adutionen mötte vi upp Synne och Kaj för en lunch tillsammans innan dom åker hem. Mer adjö som inte är roliga! Kommer att sakna dom båda, men vi ses nog snart igen.12822686_642783102526336_265065205_o

I veckan har nu allt blivit klart med mitt antagande till Nails Mastered – Creative. Jag är nu officiellt antag till kursen och kommer under 12 veckors tid att bli tränad av topp eliten inom nagel och fashion branschen. Ser så mycket fram emot! Sen i september är jag även antagen till deras Nails Mastered – Industry, en kurs på 6 veckor, med topp eliten. Ska bli så spännande att få utmana mig själv till max. Vill bara hinna träna lite innan allt börjar i april. Nervös som bara den, men samtidigt spänd på att se vad det kan ge mig i framtiden.

Nästa vecka bär det av till Bangkok igen för en liten lång weekend tillsammans med Alicia och mamma. Längtar redan nu, trots att jag precis har varit där! Det är något med Bangkok och mig. Storstadsvimlet har något speciell effekt på mig.   //Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *