Fotografering av fem ord.

Som sagt gick hela förra veckan åt till att fotografera mitt projekt för Nails Mastered Creative. Helgen har gått till att göra i ordning allt och lägga upp det. När jag satt med alla bilder, så ser jag att en bild inte går riktigt ihop med mitt ord och vad jag tycker att den står för. Vad göra? Fram med idéerna igen och planera in en sista fotografering på måndagsförmiddagen, så att allt är klart för inlämning senast måndagkväll. Och allt vart klart!! Nu är det inlämnat och en dag med lite vila innan nästa projekt sätter fart.

För detta projekt skulle jag ta mig en djupare titt på min social media framträdande. Visar den vem jag är? Uppgiften var att:

Ta fram fem ord som står för mig som person. Gärna ta hjälp av personer i min närhet. Göra en moodboard för alla fem orden. Gå igenom allt material på studie-sidan. Byta ut minst ett ord av dom tidigare fem orden. Sen göra ändringar och tänka på dessa ord när vi lägger upp på social media. Dessa fem ord ska stå för mig som mitt egna märke.

five words copy

Mina fem ord:

Inventive  (påhittig, uppfinningsrik)

Jag älskar att vara påhittig och göra saker som är outside of the box.

Mood - inventive copy

Foto: Alicia Scholtyssek.           Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek

 

Reasonable  (förnuftig, vettig, förståndig)

En förnuftig sida av mig finns, som tas fram när det måste.

Mood - reasonable copy

Foto: Alicia Scholtyssek Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek
Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek

Peculiar  (underlig, konstig, besynnerlig)

Min största idol har alltid varit Boy George, underlig och speciell som person. Karaktärsdrag som jag värdesätter högt, och som är en del av vem jag är.

Mood - peculiar copy

Foto: Alicia Scholtyssek Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek Kroppsmålning: Amanda Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek
Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek
Kroppsmålning: Amanda Kiesbye Scholtyssek

Rebellious  (trotsig, upprorisk, rebellisk)

Det här är jag, en svensk tre barns mamma, bor i Thailand, mormor och änka med 46 levnadsår i nacken, och en som alltid gillar att gå emot strömmen.

Mood - rebellious copy

Foto: Alicia Scholtyssek Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek
Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek

Audacious  (djärv, fräck)

Att vara djärv som person är att vara den man är innerst inne, och vågar visa att du är du.

Mood - audacious copy

Foto: Alicia Scholtyssek Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek
Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek

Jag bytte sedan ut Reasonable mot Rock n roll, som är mer jag:

Five words new copy

Rock n roll  (musik)

Musik är en stor del av livet. Inspirationen flödar som bäst när det är musik i öronen.

Mood - rock n roll copy

Foto: Alicia Scholtyssek Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek
Makeup, hår och kläder: Maria Kiesbye Scholtyssek

Där har ni mig helt enkelt. Nu sträckte jag mig utanför ramarna med hela projektet, men är så himla nöjd när allt är klart. Vi har haft så himla roligt att ta dessa bilder att jag kommer nog att göra det igen. Och definitivt se till att jag kommer iväg till Island i juli! Bara få möjligheten att vara med är mer än jag kunnat drömma om.

Alla bilder tagna på mig, har Alicia tagit. Hon har varit så himla duktig! Inte nog med att svetten rann på henne (och alla oss andra!), utan hon låg på brännhet asfalt och trampat runt i skiten för att få bra bilder. Vill ni se mer bilder tagna av henne så kan ni följa henne på Instagram under namnet @imagesbyaliii .

Amanda och Andrea har även dom trampat runt i skiten, klätt på mig, torkat svett och en massa andra galna saker för att få allt att gå ihop. Tusen tack till er alla tre!! Love you to the moon and back!!

Idag väntar jag på att nästa steg släpps, vilket är lite nervöst då vi ska berätta en historia med våra naglar. Japp, en historia!

Idag blir även en dag med planering av mina social media kanaler. Jag vet, jag har gjort det tidigare, men nu blir det som det blir och sen ska jag hålla mig till det. // Maria

MyTaste

myTaste.se

2 kommentarer

 1. maria
  17 maj, 2016
  Svara

  Mina favoritbilder är dem där du är lekfull och har plockat fram barnasinnet.
  Färg och leenden gör mig varm och nyfiken på mer.
  Mina favoritartister som jag spånar ofta på är bla Pink.
  Hon kan både vara cool och glad samtidigt!
  En eloge till teamet bakom varje foto på dig.
  Dina töser är helt fantastiska och även du Maria som vågar!!
  Kramar till er alla

  • 19 maj, 2016
   Svara

   Tack Maria för din input! Uppskattas mycket! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *