Fotografering.

Hela denna vecka har gått till att ta fotografier för mitt projekt på Nails Mastered Creative. Och då menar jag hela vecka. I måndags började vi grovplanera för varje ord som jag tycker står för mig. Tisdag var Jack sjuk och Amanda hemma med honom, trots det fortsatte planeringen in i mer detalj. Onsdag och torsdag gick åt helt i att ta fotografier. Så kommer även att ske idag, fredag. Under helgen ska allt sättas samman för insändning. Till sist ska alla mina social media konton planeras i mer detalj och göras om till en viss del.

17

69

Både på onsdagen och torsdagen gjorde vi tre olika fotograferingar. Två gjordes hemma i mitt hus, en hemma hos Amanda, en på stranden och två upp i bergen. Lite här och där med andra ord. Jag gjorde då självklart naglarna för detta, plus sminkning, hår och klädsel. Amanda var min hjälpreda i allt från att klä på mig till att hålla parasoll för lite skugga. Andrea tog “bakom kameran” bilder och hjälpte mig lite sminkning när det behövdes. Alicia fixade håret, satte på mig mina naglar och var den stora fotografen bakom alla bilder. Vi alla gjorde lite av varje för att få det hela att gå ihop, men vilket team vi var!

26

6

Idag ska vi göra en till fotografering, den sista. Vart kanon nöjd med alla bilder vi tog, men kände att ett set behöver kanske göras om med en annan frisyr, sminkning och naglar. Tyvärr kommer inte Amanda att vara med idag, då Jack igår fick sin 4-års vaccinering och har haft högfeber och ont i armen där sprutan togs. Min lilla prins. <3 Men dom mötte upp oss för en frukost hos Pond efteråt.

14

19

Ni får se lite av bakom kameran bilder, men resten får ni se om några dagar när jag hinner göra ett mer ordentligt inlägg, så att ni förstår exakt vad allt står för. Tills dess passar jag på att önska er alla en trevlig helg och njut av sommarvindarna som sakta börjar komma. Jag själv önskar mig en regnig helg! Trots att vi fått regn har värmen hållit i sig med högre luftfuktighet till följd och det gör att man svettas ännu mer!!

9

  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *