Grease Live och ny månad

Dag två på en ny månad. Vart tog januari vägen?

Det har varit ett par lugna dagar här hos oss. Skönt med att det inte hänt mycket mer än att vi har studerat och jobbat. Inte så roligt att läsa om kanske, för det är nästan bara det jag skriver om känns det som.

Började läsa Airbrush Makeup!
Började läsa Airbrush Makeup!

Frukost på stranden vart det en dag i alla fall tillsammans med prinsen och dom stora tjejerna. Mysigt. Amanda började må bättre, vilket kändes skönt, fram till igår kväll då allt satte i gång igen. Hoppas hon snart mår bättre. Ingen mamma tycker om att se sina barn må dåligt, oavsett hur gamla dom är.

Min prins Jack.
Min prins Jack.

Det vart en söndag bakning här i mitt hus. Nutella brownies till Pond och all hennes personal, semlor och skorpor till mig och Alicia. Mmmmm så gott det luktade i huset hela dagen.

Tre lager av Nutella Brownies.
Tre lager av Nutella Brownies.
En semla slank ner också.
En semla slank ner också.

Nu laddar vi för en rätt händelserik februari med Första Hjälpen kurs, brunch, Bangkok, mamma kommer, bästa kompis kommer, avsked av goda vänner och säkerligen en massa annat som alltid brukar hända i detta land. Mer får ni vet när det väl har hänt.

Igår kväll tittade jag och Alicia på “Grease Live”. Den var kanon bra! Grease filmen, men dom spelade in den live. Så häftigt att se hela produktionen. Allt rullade på bra. Bra insatser av all stjärnorna. Hade dock lite svårt för han som spelade Danny. Han gjorde rollen super bra, det var inte det, kan ha varit att jag bara inte tyckte att han passade. Får ni möjlighet att se den, så gör det! En sån härlig nostalgi trip som man kan behöva mellan varven!  // MariaGrease LiveGrease Live

Åh, glömde bort att berätta att jag äntligen fått upp mina fina tavlor jag fick i julklapp!!Tavla av en elefant

Julklapp från Andrea.
Julklapp från Andrea.

Tavla

Tavla målad av Amanda.
Tavla målad av Amanda.

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *