Hej Världen!

Hej världen!

Veckan har varit fylld med så mycket att jag har knapp hunnit med mig själv känns det som. Nu har det kommit till fredag redan och helgen står för dörren.

Tisdagen vart en dag av väntan. Väntan på att dörrarna till Nails Mastered – Creative skulle öppna. Jag som lever i “framtiden” fick vackert vänta till kvällen när vår första del släpptes. Gjorde Andreas naglar under dagen plus att jag och Amanda började hiva ur med vatten ur poolen. Den ska nu bli tom och täckas över för att få komma till liv igen om några år. Kanske inte det smartaste att stå hiva tunga hinkar med vatten dagen före Songkran = världens största vattenkrig, men nu gjorde vi det i alla fall och fick känna av det dagarna efteråt. Vid niotiden så kom då äntligen första delen upp på kursen. Det gav mig inblicken om hur programmet ser ut, vad jag kan förvänta mig och vad som förväntas av mig. Kommer att bli 12 tuffa veckor! Inte bara med mina kunskaper, utan även med mig själv personligen.

Onsdagen var en stor dag här i Thailand. Allt är stängt och alla som kan ha ledigt är lediga i tre dagar. Det är det thailändska nyåret, Songkran, och firas med världens största vattenkrig på gatorna. Vill du inte bli blöt, åk inte ut! För blöt blir du, garanterat. Vi tog det lugnt på morgonen och tog oss ner till Malibu Bar vid lunchtid. Sen var vi blöta tills vi åkte hemåt vid femtiden. Mest roligt hade Jack. Han lekte med alla och glädjen att få stå med en vattenpistol och FÅ skjuta vatten på människor utan att någon blir arg, är nog den bästa dagen en 4 åring kan ha! Vi alla var rätt möra när vi kom hem, så det vart bara att värma på lite mat och äta för att sen lägga sig till sängs och vila. Senare på kvällen så släpptes del två i kursen. Tittande över den lite snabbt. Var rätt trött, fick ett uppdrag som ska vara klart till lördag och det behövs en klar hjärna att ta åt sig allt. Behövde sova.

Igår, torsdag, åkte jag, Alicia och Andrea iväg på morgonen med packade väskor och en långdag framför oss. Det spelas just nu in en ny svensk TV serie här nere och vi skulle vara statister. Vart körda upp mot Mai Khao Beach. Det är så fint däruppe, glömmer alltid bort att det finns. Det vart en hel del väntan, som vanligt. Även en hel del omtagningar och göra samma sak i ett par timmar. Livet som en statist. Vi hade i alla fall en rolig dag tillsammans. Stannade till och åt middag på Ohlala innan vi åkte hemåt.

Var så himla trött när vi kom hem! Har sovit dåligt dom senaste nätterna och det kändes av när vi kom hem. Plus en heldag med vattenkrig, plus en heldag som statist, gjorde nog inte saken bättre. Kunde tyvärr inte gå och lägga mig. Det skulle vara en livesändning från Nails Mastered – Creative och Marian Newman, och det ville jag absolut inte missa! Nu var det ju som så att den inte skedde klockan åtta på kvällen utan klockan tolv! Så ingen väckarklocka ringde imorse, utan jag sov! Så skönt! Vaknade dock till en snorig näsa och ont i hela kroppen. Skit också!

Idag ska jag börja med steg 2 och det är att skriva mina mål med kursen. Har en hel del saker att läsa igenom och titta på en massa videos innan jag skriver den. I morgon lördag släpps nästa del och då blir det mer naglar och kreativt tänkande. Nu gäller det att bli frisk och pigg, så jag kan ta vara på allt som kommer.

Passar på att önska er alla en härlig helg! Njut av livet och varandra!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *