Jag är inte så dålig trots allt!

Är så glad att dagarna går fort fram just nu! Bästa kompisen kommer och mamma. Kan man längta efter något bättre? Nope, enligt mig.

Både måndag och tisdag har varit dagar fyllda med studier för både mig och Alicia. Alicia är nu klar med 5 av hennes 6 skolämnen. Och bara bra betyg i alla 5! Stolt mamma sitter här och skriver. Inte stolt bara över Alicias bra betyg, utan även hennes stora ansvar hon har tagit själv med skolarbetet. Det är inte lätt att sitta och studera hemma. Hon har verkligen hittat ett sätt att studera på som passar henne som person. Hon kommer att klara sig bra i framtiden och misstänker att hon kommer att göra det hon vill göra i framtiden.

Min vita tatuering.
Min vita tatuering.

Jag har skrivit in mig på två kurser till inom makeup och jobbar nu på att komma i fas med min första kurs och jobba med alla tre samtidigt. Man kan aldrig lära sig för mycket. Ska nu skriva en uppgift om makeupens historia på ena kursen. Den kommer ni att få läsa när den är klar. Har börjat läsa dom första böckerna i Airbrush makeup och Special Effects makeup. Nu ska det börja tränas på det också. Tränar hårstyling så fort jag ser en möjlighet att sätta någon av tjejerna i en stol. Väntar även på mitt paket från Luminess Air med mina efterlängtade Airbrush produkter.

Min nya gröna kompis.
Min nya gröna kompis.

Fick även igår kväll roliga nyheter!! Det finns en online kurs som hålls under olika tider på året med olika teman. Hittade den när dom höll i en makeup kurs förra året, men kände mig inte riktigt redo att ansöka. Varför? Kursen går ut på att man ska ha baskunskaperna i ämnet och sedan under ett viss antal veckor får lära sig av professionella artister inom just det ämnen, se hur man jobbar bakom kulisserna vid photoshoots och en massa annat. Man får ansöka om att få komma in och dom antar bara ett visst antal personer till varje kurs. Jag ansökte för någon månad sedan till deras kommande kurser i Nails (naglar). Igår kom ett mail om att jag är antagen!!! Jag får vara med!!! Trodde aldrig i hela livet att dom skulle anta mig i denna kurs, men nu är jag antagen. Helt galet roligt!! Jag har möjligheten att välja mellan två olika kurser inom nails; Kreativt som startar i april och håller på i 12 veckor eller industri som startar i september och håller på i 6 veckor. Vet inte vilken jag ska ta, men ska ha ett telefonsamtal med dom på fredag. Håll tummarna att allt kommer att gå bra! Jag är i alla fall skit nervös!! (Ursäkta språket!)

Reuben
Reuben

Annars har veckan varit lugn. Amanda fick erbjudande om att lämna tillbaka lilla Chase och byta till en liten äldre valp. Chase skulle få vara med sina syskon på ett shelter som tagit hand om dom. Så på tisdagen åkte Amanda och Alicia iväg och kom hem med Reuben i stället. Kanon fin liten kille. Väldigt blyg, men det hoppas vi ska ändras snart. Nu var han så blyg att han försvann upp i Amandas djungel i går kväll och kom inte ner. Så vi halv elvatiden gick jag och Alicia över för att hjälpa till att ta ner honom. Kan meddela att det är brant som bara den, inget att fästa fötterna emot och hur mycket grönska som helst. Överallt! Vi hittade Reuben till slut, längst upp i ett hörn. Vi fick i alla ner honom till slut, men oj vad vi måste ha sett ut där i djungeln i våra pyjamasar! Jag hållandes en hungrig valp, Amanda hållandes mig så att jag inte skulle ramla och Alicia med en massa ficklampor så vi skulle se vad vi gick.

Patong
Patong

Idag vart det en snabbtur in till Patong och Big C för att inhandla lite saker till mammas rum. In och ut vart det. Bra jobbat för att vara mig!! Nu ska det skrivas uppsats och personligt brev till läraren. Och packa min väska till Bangkok! Fredag morgon tar jag flyget upp till Bangkok och min bästa kompis! Sen ska vi göra Bangkok osäkert i ett par dagar! Längtar verkligen! Kanske ska meddela att vi pratade på telefonen i helgen för att bestämma hur vi skulle mötas upp på fredag. Det samtalet slutade efter en och en halv timme! Och vi kommer fortfarande ha en massa att prata om i helgen!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *