Jag, ett märke?

En vecka har försvunnit med en rasande fart och det känns som jag inte hinner mycket mer än att gå upp på morgonen, svettas mig igenom dagen innan det är dags att krypa till sängs igen.

Förra vecka gick i första hand till att komma tillbaka till vardagen och ordna med alla måsten, som alltid finns där. En väntan på att regn skulle kom fanns där med. Och det kom regn! Lite, i alla fall. Amanda och jag tog en dag med kameran för att ta en massa bilder på alla små saker som ska in i shoppen. Fixade mina egna naglar hann jag även med.

Alicia började på sin stora skrivuppgift, och vart klar med de i helgen. Hon kan verkligen skriva bra och hittar alltid bra ämnen som ligger henne varmt om hjärtat. Denna gång skrev hon om djurens rättigheter. Ett stort ämne och ett ämne som har varit mycket på tal här i Thailand den senate tiden.

I söndags var det morsdag i USA och Australien (kanske även några fler länder), och firad blev jag med frukost på stranden och blommor. En middag ihop på kvällen vart det också, hemma med thaimat lagad av mig. Tack mina fina tjejer för allt! Love you!

Ett intressant mail kom också. En inbjudan till att delta i ett stort event med naglar, hår, smink och allt som hör till, på Island i juli under två dagar. Några dagar efter det är det ett avslutningsmöte i London för alla som har deltagit i Nails Mastered Creative. Funderar starkt på om jag ska åka, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Åker jag, tar jag Alicia med mig. Hon är ju min personliga assistent. LOL….

Hur går det då med min kurs? I torsdags fick jag min efterlängtade bedömning av mitt första projekt.

“Your project proved to me that you have a very conceptual thought process, which is essential to translating a creative brief. I enjoyed your research material and the extent of the detail you went into in the final look. Keep up the brilliant work!”

Tackar för dom fina orden. I fredags släpptes del 5. Nu ska jag göra mig själv till ett märke. Jisses vilken tuff uppgift! Jag, ett märke!? Har nog aldrig tänkt åt det hållet, men det blir till att titta på mig själv rätt djupt. Under helgen så snurrade tankarna runt i huvudet, och efter några samtal med tjejerna har jag nu kommit fram till vilka fem ord som står för mig och mitt arbete. Nästa steg är att göra en moodboard för dom fem orden, för att efter det byta ut ett ord, ta för och efter bilder på mina social media sidor, och sen för alltid tänka på dessa fem ord, när jag visar mig på social media. Visa mig själv som mitt egna märke. Välkomna märket MariaKiesbye!

Nu är det ju som så att inte bara jag är en idéspruta i detta hus, utan det finns tre till som kan komma med dom mest galna idéerna. Min moodboard kommer att bli lite annorlunda denna gång. Jag ska omvandla mig själv på bild, till dom fem orden som märket MariaKiesbye står för. Så har nu lite att göra denna vecka.

five words

Igår vart det även ett gäng timmar på sjukhuset. Inget allvarligt, men med en dotter som redan tagit bort blindtarmen akut, tar jag inte risken en gång till. Alicia har ont i magen, på höger sida, och haft det sedan söndagskväll. Igår vid elva tiden, hade hon fortfarande ont. Åkte först upp till Dr Pisit för att höra vad att tror. En remiss till sjukhuset vart det. Iväg till Phuket International. Blodprover och ultraljud vart gjorda. Tyvärr kunde dom inte se Alicias blindtarm med ultraljudet, så läkaren föreslog att dom skulle göra en CT Scan. Jag ville veta att det inte var hennes blindtarm som spökade, så in på CT Scan blev det. Kanon bra sak att ha, men sakerna som skedde innan skulle jag gärna ha besparat Alicia. Nu var hon superstark och kämpade sig igenom allt. Och resultatet? Absolut inget fel hittades. Så himla skönt att det inte var något. Nu vet jag, nu vet hon. Så hade en liten dämpad tjej igår efter allt som gjordes, men en frisk tjej. Det absolut viktigaste!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *