Jag kan…

Dagarna rullar på och försvinner till det förflutna.

Har dom senaste dagarna bevisat för mig själv att jag kan, sen har tankarna kommit, på så många andra saker som jag inte alls känner mig tillfreds med. Tankar på livet. Tankar på framtiden.

Satte mig själv på lite test i tisdags med att börja träna inför min nagelkurs som börjar i april. Letade upp bilder i tidningar, designa naglarna på papper för att sedan designa naglarna i verkligheten. Båda designerna gjorde jag i gelé, och vart väldigt nöjd med slut resultatet. Ska göra fler, men då använda både nagellack och akrylfärg. Sen inväntar jag akrylfärg som jag kan använda i en airbrush-maskin.

Alla tre A:na är just nu lite frustrerade. En packar väskan för att åka på semester och hälsa på sin Australiensiska familj plus att ta avsked av en god vän, en har en sjuk liten hemma och en annan kämpar med att komma i fatt skolarbetet efter sjukdom, ledighet och extrem hetta. Och jag kan inte göra något för att hjälpa dom. Livet är ju som sagt inte alltid enkelt, utan man får ta det för vad det är och bara gilla lägget.

Vädret här är nere är just nu kanon för alla soldyrkare! Blå himmel och varmt. Inget regn vad ögat kan se. Vattennivån börja sjunka och det är torka överallt. Hög luftfuktighet med denna värme gör att vi alla håller oss undan solen så mycket det bara går. Jag klagar inte på värmen, jag älskar den. Tyvärr finns det nackdelar av att ha bott här i 12 år, man blir som en thailändare i kroppen, man blir sjuk av vädret. Värst är det för Jack just nu. En livlig 4 åring är ju inte så lätt att hålla stilla mitt på dagen när det är som varmast och man inte orkar göra så mycket. För Jack betyder det ofta vätskeförlust som blir till feber.

Igår kväll så åt vi middag på vårt favoritställe, La Carbonara. Det var Robins sista kväll i Kamala och han hade ännu inte ätit riktigt god italiensk mat. Idag blir det en sista lunch med honom nere på Ponds. Robin är verkligen en super go kille! Jag är så himla glad att Andrea och han vart vänner. Vet att jag kommer att ha inte bara Jack som kommer att sakna Robin som kommer och leker med honom, utan Andrea kommer sakna honom till tusen. Dom två har verkligen blivit goda vänner, och det värmer en mammas hjärta att se hur roligt dom har tillsammans. Robin, tack för att du har varit så underbart go mot oss alla! Vi kommer alla att sakna dig!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *