Kan jag, eller kan jag inte?

Hur i hela friden ska jag fixa detta? Är super nervös inför kommande kurs jag ska gå på. Mitt huvud är fortfarande på vift tyvärr, vart lite bättre efter helgen då Alicia och jag åkte på bio och bara var hela dagen. Inga måsten, utan bara fick möjligheten att bara vara i nuet.

Nailart2

Hur kan ens huvud vara på vift undrar ni nu. Ni vet när saker bara snurrar och man inte vet, eller inte kan sätta fingret på vad som är fel. Jag har försökt att rannsaka mig själv och inte push it, men utan att lyckas kan jag meddela. Eller så är det enbart min nervositet som spelar mig ett spratt just nu.

Nails vit

Ska berätta lite mer om kursen, så kanske ni förstår min nervositet lite mer. Det finns ett kursprogram, deras bas är i London, som anordnar olika kurser inom olika ämnen. Jag stötte på dom första gången förra året, då dom höll en i Makeup. Efter att ha läst lite mer om deras kursprogram kände jag att jag inte var helt redo att ta den kursen med dom. I slutet av förra året dök deras nya kurs upp, Naglar. Tänkte att jag ger det ett försök och ser om jag kommer in. In kom jag, en av max 400 kursdeltagare! Jag, 1 av 400! Känner mig lite speciell. Man blir inte bara antagen via sin ansökan, utan man blir även intervjuad för att dom ska kunna bilda sig en uppfattning om en som person.

First red

Vad är då så speciellt med deras kurser? Under 12 veckor på Nail Mastered: Creative kommer jag att bli tränad av toppeliten inom Nail Fashion. Allt från designers, fotografer, professionella nageltekniker, och många fler. Under tiden kommer vi att få olika uppdrag att utföra, bli bedömda i, ta professionella bilder för att bygga upp vår egna portfolio, chansen att få drömjobb inom fashion och mycket mer. Den är inte helt gratis, men väl värt investeringen. Ta en titt, dom kanske släpper en kurs som passar dig. Sen i september under 6 veckor kommer jag att gå den andra delen, Nails Mastered: Industry. Är lika nervös för den, men den är ju lite längre fram så jag kan andas ett tag till.

Stiletto thai

Så nu kanske ni förstår att jag är lite nervös! Men skam den som ger sig! Nu ska det pluggas hårt, lära sig av sina misstag och gå vidare!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *