Lågsäsongen är här!

Nu har vi verkligen kommit till lågsäsongen. Inte vädermässigt tyvärr, men med att vissa ställen börjar stänga igen. Och vårt lilla extra kök stängde i går för några månader av välbehövd semester för alla som jobbar där. Jag kommer att sakna möjligheten att åka dit och få min extra dos av positiv energi, men vet ju att dom snart är tillbaka. Powlena önskade sig lite brownies innan dom stängde. Självklart bakade jag det till henne! Tre omgångar av Nutella brownies levererades.

I tisdags vart det en tur till min advokats kontor för att prata om visum, arbetstillstånd och resa i juli. Visumet kan göras redan nu och vara klar till juli. Jippi! Arbetstillståndet är kvar, men min lilla blåbok har inga fler sidor att stämpla i, så en ny måste göras. Ska då även passa på att se till att jag kan jobba som en konsult inom naglar och makeup.

Efter det besöket, tog jag beslutet att åka till Mastered Lives evenemang på Island i juli. Och Alicia följer med. Evenemanget på Island är 15-16 juli och vi kommer att stanna någon extra dag för att tillsammans se Island. Efter det reser vi till England och London ett par dagar. Jag vill vara med på min “skolavslutning” för Nails Mastered Creative när jag ändå är i samma del av världen. Så nu har vi en del att planera. Om någon vill träffa oss, så vet ni var vi befinner oss. =)

Igår började jag gå igenom steg 6 på Nails Mastered Creative. Nu gäller det! Vi ska efter en kort presentation av designern Gareth Pughs senaste kollektion, göra tre olika sets med naglar som är inspirerade av hans presentation. Alla tre set med naglar ska även fungera ihop och ska tala om delar från Gareth Pughs presentation. Jag har faktiskt redan nu kommit på några idéer. Ska idag börja med att testa lite olika material för att se om jag kan få den effekt jag vill ha.

Vi vart även rekommenderade att göra test shoot (fotografering) till alla tre naglar, så planering för en ny fotografering ska göras. Där finns det inte så mycket idéer just nu, men hoppas jag kan komma på något under dagen. Denna gång ska inte jag vara modellen utan jag ska fundera ut tre stycken som jag kan använda mig av. Hmmm… undra vilka det ska vara!?

En tur ut på ön på en moppe med sidovagn blev det idag också. Op ska under sommaren fixa min trädgård. Han har gröna fingrar ,som jag inte har, så jag överlåter sånt till honom. Anledningen till vår lilla tur, var att titta på stenplattor. För mycket att välja på men vi hittade en vi båda tyckte passa till husets lila färg. Självklart så regnade det också just precis när vi är ute och åker! Så skönt, men så typiskt! // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *