Långhelg i Bangkok.

Hemma i huset igen! Har haft en super härlig långhelg i Bangkok med mamma och Alicia. Shopping och sett massor.

I torsdags när vi landat i Bangkok, åkte vi direkt till IKEA för lite shopping och äta lunch. Vidare till hotellet för incheckning innan vi åkte för att träffa Party och Patrick som var i Bangkok och ordnade med visum till Australien. Så roligt att få träffa dom båda igen. Patrick har blivit så stor. En efterrätt på Theo Mio innan hotellsängen.

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Fredag morgon begav sig jag och mamma iväg tidigt till China Town. Först ett stopp på blomstermarknaden och sen en tur runt i shopping stråken i China Town. En tuktuk tillbaka till hotellet för att hämta upp Alicia som varit kvar och studerat lite på rummet. En sväng till Siam Paragon för mer shopping och lunch, för att avsluta dagen med en sväng in på Central World och en fika på “Paul”. Dom har världens godaste bakelser!!! Middagen vart en massa goda salami, skinka och ost på Theo Mio.

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Lördag efter frukosten tog vi skytrain mot Chatujak marknaden. Mycket folk och svettigt som bara den. Hotellet för en dusch innan vi gick vidare till Central World för en lunch och lite shopping. En sväng till Platinum blev det också. Lika galet där som alltid. Lite vila innan det var dags för vår sista kväll i Bangkok innan hemfärden imorgon. Middag vart på Theo Mio. Så smarrigt det var!

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Söndagmorgon och sista hotellfrukosten på ett tag. Gott! Innan vi checkade ut sprang jag snabb till Platinum igen, då jag kom på att det var en sak jag behövde där, men glömde bort att inhandla igår. Duscha och packa ihop oss innan vi checkade ut för att äta sista lunchen på bästa texmex restaurangen på Terminal 21. Sedan bar det av hemåt igen för denna gång.

Bangkok Thailand

Igår morse vart det en lite chock av att se allt vi handlat. Eller snarare, jag handlat. Men nu är jag redo för mitt spännande äventyr med Nails Mastered i april! Nu ska det tränas en massa på allt, nagellack, gel, akryl, pärlor, färg och allt däremellan. Kolla in tidningar och få inspiration. Ser fram emot hela denna upplevelse som jag har framför mig.

Bangkok Thailand

Bangkok Thailand

Gårdagen fortsatte med att få allt på plats för att sätta fart på kvällen med ett börja leka runt lite. Laddar ner några nya böcker, för det kommer att gå åt ett gäng när jag sitter. Satte Amanda på jobb som jag inte behöver göra själv. Skönt att hon finns att hjälpa mig. Idag ska vi planera lite för andra saker som hon ska göra. Jag ska börja plugga hårt igen, för nu finns det inga ursäkter längre till att inte göra något. Jag ska “Rock the world”!!   // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *