Makeup kurs på QC Makeup Academy

För ett par månader sedan skrev jag in mig på en makeup kurs online, QC Makeup Academy. Dom erbjuder en massa andra kurser utöver makeup kursen jag tagit. Jag studerar i min egna takt, läser, ser på videos, tränar och gör uppgifter som sänds in för betygsättning. Än så länge är jag super nöjd med hela kursen. Jag är även inskriven på Fashion Stylist, Hair Stylist, Airbrush Makeup och Special FX Makeup kurserna. Kommer att skriva om dom andra kurserna jag går på i andra inlägg.

Makeup Artist

Om ni känner mig sedan långt tidigare så vet ni att jag har aldrig varit en stor fan av makeup. Till vardags så blev det max mascara som sattes på. Lite ansiktskräm kom nog på också. Till fest så kom det lite ögonskugga på, men inte mycket mer än så. Har aldrig ägt en foundation eller en concealer i hela mitt liv. Nu äger jag mer än bara en….

Makeup

Makeup kursen har 6 delar och jag befinner mig just nu i slutet av del 3. Tänkte jag skulle ge er några tips och råd från varje delkurs jag gör. För det är många tips och råd! Är du kanske som jag var tidigare, eller jag är fortfarande, en som inte använder så mycket smink men vid vissa tillfällen så önskade man att man visste hur man skulle göra för att se lite fräschare ut? Då ska ni fortsätta och läsa tycker jag. Eller vill ni börja lära er mer om baskunskaperna? Då kan du också stanna kvar. Jag vill påpeka att jag är långt i från perfekt och kommer bara med tips och råd. Vill även påminna om att jag bor i Thailand, där det är varmt och man svettas mer än man fryser, vilket gör att jag kanske inte tipsar om allt för “tung” makeup, så gillar ni inte att använda mycket smink, utan mer lite vardaglig, så kommer denna blogg att passa er bra.

Photoshoot at Kamala Beach 2

Så håll nu utkik efter dessa blogginlägg, eller varför inte följa mig på Facebook – Maria Under En Palm eller på Instagram – @mariaunderenpalm, så får ni första tjing på mina inlägg och annat som jag sysslar med för dagen. Ses snart igen!

// Maria

Photoshoot at Kamala Beach 1

MyTaste

myTaste.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *