Mamma-veckoslut

I fredags åkte jag upp till flygplatsen för att hämta min mamma som kom med planet från Sverige. Hon är äntligen här! Som vi alla har längtat efter att ha henne här hos oss igen och nu är hon här igen!

Swedish goodies

Det vart en middag på stranden tillsammans med Lotta, Anders och Robin på kvällen. Robin är Andreas nya vän, som denna dag visade sig vara släkt med oss! Eller hans mamma är tillsammans med min kusin! Vilken liten värld det är ibland. Det vart i alla fall en trevlig kväll av det.

Pasta and red wine

Lördagen började vi med frukost på stranden och njöt av lite ledighet. Alicia vara fortfarande inte på topp så vila en dag till för henne. Resten av lördagen blev till att testa mina airbrush maskiner. Alicia låg till sängs. Middag vart det på Ohlala. Mmmmm….. gott vart det och blöt blev det, då det kom en regnskur mitt i vår middag. Välkommen till Thailand!

Airbrush no 2

Airbrush no 1

Test of airbrush

Dinner at Ohlala

Vaknar upp på söndagmorgon med en stark känsla av en förkylning på intågande! Som ett brev på posten kom den! Snabbt i med en massa tabletter för att vara på topp för vår dag med en Sunday Brunch på Twin Palms. Det var en liten tidig födelsedagspresent till mamma och Andrea. Vi åt och njöt i massor! Mätta och belåtna efter tre timmars ätande. Jag åkte ut senare på kvällen och mötte upp Lotta och Anders på Beer Garden där det skulle visas fotboll. Anders skulle titta, menad jag och Lotta satt och snacka en massa, och näsan rann. (Skit!)

Girls-gang

Sunday Brunch-Parma rackett

Sunday Brunch-meatplate

Sunday Brunch-fruits

Sunday Brunch at Twin Palms

Går till sängs och myser ner i min säng när JJ börjar skälla som en galning ute. Går för att se vad hon skäller på. Det visar sig vara denna lilla krabat som hade kommit på ett oväntat besök.

Turtle visit

Idag har spenderats en del till sängs, en del med att jobba. Har inte riktigt orken, men försöker i alla fall få något gjort. Senare på eftermiddag kom Lotta och Anders förbi och sa hej. En litet besök hemma hos Amanda och Jack vart det, med en tidig present till Jack som vart överlycklig över att få nya bilar. Reuben höll koll på oss alla från sin plats under bordet. Kvällen avslutades med en middag hos finaste Khun Tam. Tror ni blev mätta?

Jack and his new cars

Reuben the puppy

Thai food night

Nu ska jag snart till sängs och hoppas att morgondagen blir en bättre dag.   // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *