Mammaliv

Idag är det exakt 22 år sedan jag vart mamma för första gången till en liten tjej. Kommer väl ihåg denna dag. Hur livet ändrades, hur man ändrades som person och att man såg livet annorlunda.

Födelsedagsbarnet
Födelsedagsbarnet

Under dagen vart inte så mycket firande mer än att vi passade på att äta en lunch på stranden. Till kvällen åt vi en god middag tillsammans med en av Amandas bästa vänner. En super trevlig kväll med god mat, många skratt och härligt umgänge.

Födelsedagspresent
Födelsedagspresent

Annars har det varit en lugn och skön helg. Har bara varit i nuet. Fredagen började jag och Alicia med att äta frukost på stranden tillsammans med vår goda vän Jim. Jag älskar att sitta och diskutera med honom, och Alicia gillar att sitta och prata om olika platser i USA. Jim kan verkligen hela USA. Han har alltid en massa historier att berätta om alla platser han besökt. Sen har Alicia och Jim en liten tävling på vem som kommer ihåg alla stater och gärna med deras huvudstäder. På den punkten håller jag mig långt i från.

Senare på dagen kom vi tillbaka till stranden för en lunch med Mr P och Mrs J som hade sin sista dag här. Det är dags för dom att resa hemåt till snö och kyla som slagit till i Sverige den senaste veckan. Avslutade min eftermiddag med att ut hundarna på en promenad. Den vanligt vis spralliga JJ var rätt slut när vi kom hem och orkade knappt gå dom sista stegen hem till grinden.

Lördag betyder sovmorgon! Så skönt! Tog det lugnt och bara njöt hela dagen. Små pysslade lite bara runt i huset. På eftermiddagen gick Alicia över till Amanda och Jack för en myskväll tillsammans med dom. Jag åkte ner till stranden och gick en promenad och en dricka i solnedgången. Fixade lite äta och satte på det första avsnittet av “Shades of Blue” med Jennifer Lopez. Den var så där. Ger den några avsnitt till innan jag säger mer.Kamala Beach

Igår började jag träna på olika nageldekorationer. Dags att ta mig själv på orden och se till att få ordning på allt jag vill göra. Har ansökt om att delta i en Master course in Nails, så om jag blir antagen behöver jag träna upp mina färdigheter igen.12557239_622833134521333_1939332038_o

Vill passa på och säga ett ord: R.I.P. David Bowie! Rockvärlden har förlorat ännu en ikon! <3  //Maria

MyTaste

myTaste.se

2 kommentarer

  1. Jannic
    11 januari, 2016
    Svara

    Grattis till er båda ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *