Ny insikt.

Har under veckan som varit haft en del tid över till annat. Om jag nu hade något annat att göra! Nej inte mycket. Har känt mig rätt rastlös och har haft svårt att komma till ro med mig själv. Har dock kommit till den insikten av mig själv, att jag mår som bäst när jag har mycket att göra. Speciellt om jag är lite pressad, då jag kan prestera vad som helst. Underligt hur man fungerar som person. 

I slutet av veckan så vart i alla fall min nya lilla webbshop klar! Äntligen! Tack Amanda, som fått jobba med den. Nu finns det lite smått och gott att inhandla för er som önskar. Så varmt välkomna till Dilla Groups shop! En ny Instagram sida har även kommit upp. Den kommer enbart att visa bilder på mitt arbete. Eller snarare visa mig som ett märke: GlamByKiesbye. Kom och säg hej. Ni kanske kan få lite nya tips och idéer på makeup eller naglar. Finns nu även en portfolio-sida på internet. Tjoho, jag är ett märke! Kan ni tänka er, att jag vågade göra det!? Har ofta gömt mig bakom något annat.

I fredags damp det ner två intressant mail från Mastered i min brevlåda. Ett snabbt samtal till min advokat för att se om det var möjligt för mig att eventuellt åka på en liten trip om någon vecka, då Alicia och mitt pass befinner sig för uppdatering på våra visum. Tummen upp fick jag! Så iväg med en ansökan om att delta i en fotosession i London för ett kommande program på Mastered. (Som jag kommer att ansöka till när den kommer.) Det andra mailet som damp ner var en ännu större möjlighet från Mastered! Nu ska jag hålla er lite på halster, men jag kan säga att det är något jag absolut vill göra!! Så ansökan håller på att skivas just nu. Sen är det bara att hålla tummarna att jag blir antagen för det. Nervös som bara attan är jag!

Inväntar min feedback på mitt sista projekt för Gareth Pugh. Hoppas den kommer snart. Vill höra vad dom tycker om mina naglar och tankar bakom dom. Undertiden har vi fått en brief om att få designa ett kollektion för Minx Nails. Tack och lov har jag lite längre tid på detta projekt, men det gäller att ta fram kreativiteten till max! Inlämningen är den 3 juli, sen får vi feedback för att kunna göra ändringar om vi så önskar och den 25 juli får vi reda på vem eller vilkas kollektioner som kommer att gå till print. Med våra egna namn på kollektionen! Hur coolt är inte det!?

På tisdag är det dags för ett nytt projekt att börja, så snart är jag upptagen igen. Tack och lov! Har som sagt varit lite rastlös. Till veckan ska jag även iväg en dag för att förnya mina thailändska körkort. Det kan jag säga är ett heldags göra! Upp tidigt för att skriva in sig, göra ett reaktionstest, se på en film i en timme, för att sedan få mina nya körkort. Låter kanske inte som en heldag, tro mig, det är en heldag då det är många som är där och man står i kö för allt! Sen undrar ni säkert varför jag skriver mina nya körkort i stället för mitt nya körkort. Här har man ett körkort för bil och ett körkort för moped, alltså två stycken. Det är bara att viga en hel dag åt detta.

Igår kom Jack på ett litet besök, då mamma skulle jobba en timme. Frukost och legobygge hanns med, innan det var dags att gå hem för att leka med mammas jobb lite. Idag ska Jack komma på pyjamasparty och sova med mig i min säng. Ska bli så mysigt! Plus att vi vart precis inbjudna på en invigning av en ny pizzarestaurang här i Kamala. Hoppas dom bakar super goda pizzor! Längtar just nu efter en riktigt italiensk pizza!

Till alla mina svenska läsare önskar jag en solig och härlig nationaldag! Fira med flaggan högt i topp! // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *