Ny utmaning.

13262306_680988422039137_2079588173_o

Ännu en helg är slut och den bara rann i väg. Vips så var den slut. Vi hade en lite långhelg här, då fredagen var en Buddha-dag och ingen alkoholförsäljning plus att skolor och myndigheter var stängda. Inte mycket vi märker av mer än att Jack är hemma från dagis. Och jag tog mig en lång sovmorgon på lördagen. Alicia kommer in och väcker mig klockan 11!! Tror jag behövde sova!

Äntligen har det börjat komma lite regn mellan varven. Mer mulet är det också. Tror ni det är svalare? Icke! Bara när det regnar så är det svalt, annars samma värme som tidigare. Pust! Dom varnar nu för att oväder ska dra in över ön under veckan, vilket jag hoppas mycket på. Tyvärr så kan det även orsaka en hel del problem dock, så som översvämningar och annat skit. Vi behöver det dock extra mycket nu, så jag välkomnar oväder med öppnar armar och känner för första gånger på länge att jag äntligen kan ta på mig något annat än shorts och en bikiniöverdel. Börjar bli rätt less på att leva i dessa plagg.13271922_680988425372470_1836074676_o

Annars har min helg gått till att göra naglar till mitt projekt av designern Gareth Pugh. Tre olika sets ska göras, två blir på hela nageltippar, och en med nageltippar direkt på nageln.

Våt gata
Våt gata
Drag Queen
Drag Queen
Punk
Punk

På söndagseftermiddag beslutat jag och Alicia att vi skulle göra fotograferingen av henne och det set med naglar som hon skulle modella för. Visst blev hon fin!? Hon bär naglarna som står för “En regnig lördagskväll i Soho”.13282429_680988455372467_2047549557_o

Makeup, hår och naglar: Maria Kiesbye Scholtyssek Foto: Maria Kiesbye Scholtyssek
Makeup, hår och naglar: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Maria Kiesbye Scholtyssek
Makeup, hår och naglar: Maria Kiesbye Scholtyssek Foto: Maria Kiesbye Scholtyssek
Makeup, hår och naglar: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Maria Kiesbye Scholtyssek

Igår, måndag, var det Amandas tur att vara modell. Vi började redan klockan nio med att fixa naglarna som hon skulle bära och vart klara med allt klockan fyra. Det vart en lång dag, men ack så roligt! Hon skulle modella för drag queen, visst blev hon fin!? Hon bär naglarna som står för “Drag Queen i vit latex under en diskokula”.

Makeup, hår och naglar: Maria Kiesbye Scholtyssek Foto: Alicia Scholtyssek
Makeup, hår och naglar: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek

Idag är det Andreas tur. Hur hon ser ut, får ni se imorgon. Dags att börja! // Maria

Smakprov.....
Smakprov…..

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *