Nya medier.

Redan slutet av ännu en vecka och jag kommer närmare min kursstart. Japp, på tisdag är det dags att börja. Ser så sjuk fram emot det att jag inte kan beskriva det i ord. Jag har peppat mig själv så mycket den sista veckan att jag nu känner att jag kan verkligen göra det. Eller snarare, inget kommer att stoppa mig. Det är allt eller inget som gäller nu!

I onsdags var det helgdag här i Thailand och Jack var ledig från dagis, lika med att Amanda inte jobbade. Alicia och jag satt hela dagen framför våra datorer och studerade eller jobbade, beroende på hur man vill se det. I går torsdag tog vi oss en dag ledig med att åka till Central och shoppade lite, och bara var. Vart en sväng in på HM och hittade några fynd bland all rea. Alicia hittade ett par nya skor som hon har letat efter. Victoria Secret och dofta lite goda dofter är alltid ett måste. Efter det stötte vi på två goda gamla vänner, Mr M och Ms L. Underbare människor får man leta efter! Dessa två har vi känt i över 12 år nu och även om vi inte allltid ses så är det samma gamla goda vänskap. En lunch på MK då det är både min och Amandas favoritmatställe. Lite matshopping på Tops innan det bar av hemåt igen.

Idag är en ny dag med nya utmaningar. Börjar få ordning på min lilla shop också. Har några saker som jag måste lösa, men det ser inte ut att vara något svårt. Börjar ju bli rätt haj på att fixa det mesta nu. På söndag kommer Andrea hem till oss igen. Ska bli skönt att ha henne hemma hos oss igen. Inte att glömma att på onsdag är det Sonkran! Hello vattenkrig!

Har under ett par dagar funderat på hur jag på bästa sätt kan ge er en inblick i min vardag eller andra saker som jag vill dela med mig. Visst gör jag det här, men vissa saker är svåra att förmedla här. Jag kommer nämligen att dela med mig av min kommande kursresa! Så nu kommer mina sociala medier få lite direkt inriktning. Nedan kan ni se var ni kan nå mig och vad ni kan förvänta er att finna på varje. Facebook, Instagram och bloggarna är på både svenska och engelska, så välj vilken du vill följa. Snapchat och Twitter kommer att vara bara på engelska.

Hemsidan där ni kan hitta allt: www.dillagroup.com

Svenska:
Facebook: Maria Under En Palm
Tips och tricks i alla tänkbara mått tillsammans med upplyftande ord på vägen.

Instagram: @mariaunderenpalm
Vardagliga saker tillsammans med mina händer.

Blogg: 10 år i paradiset – I huvudet på Maria
Samma som nu, lite av allt.

Engelska:
Facebook: Life of Dilla
Tips och tricks i alla tänkbara mått tillsammans med upplyftande ord på vägen.

Instagram: @lifeofdilla
Vardagliga saker tillsammans med mina händer.

Blogg: The Life of M23
Samma som nu, lite av allt.

Snapchat: @mommariakamala
Följ min Story och se vad som händer just här och nu. Visas i endast 24 timmar sen försvinner allt, så följ med och se vad som kan hända en vanlig dag i mitt liv.

Twitter: @MomInKamala
Här kan allt hända.

Ses snart igen! // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *