Oväder och resa.

Nu kan jag meddela att lågsäsongen är här med stora mått! Dom senaste dagarna har det regnat mycket. I morse vaknade jag av att det var mörk fortfarande ute klockan 7, och sen började världens skådespel på himlen. Blixtrar och åska, plus regn, som bara den. Tror till och med att blixten slog ner i berget framför oss.13282915_681851198619526_1845274438_o

Njuter så mycket av detta skitväder. Svalt, blött och murrigt. Känner att man bara vill ligga i sängen och mysa hela dagarna, men det har inte hänt.

Det är lite kyligt på morgonen....
Det är lite kyligt på morgonen….

I tisdags gjorde vi klart med all fotografering. Först ut var Andrea som skulle stå för punk, eller snarare “punk i latex”. Visst blev hon fin!?

Naglar, makeup och hår: Maria Kiesbye Scholtyssek Foto: Alicia Scholtyssek
Naglar, makeup och hår: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek
Naglar, makeup och hår: Maria Kiesbye Scholtyssek Foto: Alicia Scholtyssek
Naglar, makeup och hår: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Alicia Scholtyssek

Då jag inte tyckte att man såg naglarna riktigt på Alicias bilder, beslutade jag att ta om dom bilderna, så ny sminkning och en annan hårfrisyr och en massa nya bilder på Alicia.

Naglar, makeup och hår: Maria Kiesbye Scholtyssek Foto: Maria Kiesbye Scholtyssek
Naglar, makeup och hår: Maria Kiesbye Scholtyssek
Foto: Maria Kiesbye Scholtyssek

Igår så skrev jag alla texterna klara för projektet och skickade in allt. Nöjd med hela projektet, tog jag tag i att dammsuga huset och åka till min hårfrisör för färgning och klippning. Tro mig det behövdes!! Och vart hur nöjd som helst. Roligast var nog när han efter han fönat mitt hår, gjorde en tofs på huvudet. Han såg så himla nöjd ut och lika så jag. Äntligen kan jag sätta upp håret igen!13271728_681851181952861_1086063877_o

Idag har jag gjort klart med hela Alicia och min resa i sommar. Den 13 juli åker vi till Island. Under två dagar ska jag deltaga i Mastered Live evenemanget, Alicia kommer då att njuta av två dagar utan mamma och att fira att hennes sommarlov börjat och att hon är klar med första high school året. Sen har vi två dagar på att utforska Island tillsammans. Efter det bär det av mot London några dagar. Så är det någon som vill ta sig en tur till London och träffa oss där, så befinner vi oss där 18-22 juli. En kväll för avslutningsfest för Nails Mastered Creative för min del, annars blir det bara semester.

Både Alicia och jag längtar till juli. Så nu ska det fixas med våra visum här hemma, så att det är klart innan vi åker. Jag ska även förnya mina körkort, ett för bil och ett för motorcykel. Och arbetstillståndet ska även förnyas och göras en ny bok till.

Ha nu en trevlig helg allihop! Jag hoppas verkligen att ni alla får en solig och fin helg, det är ni värda efter en lång vinter. Jag ska njuta av regn och rusk hela helgen!! // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *