Pattaya Thailand

I morse kl 5.30 gick det fasansfulla alarmet i gång. Fast måste säga att det gick lättare än jag trodde att komma upp. Vi ska ju ut och resa! Kvart i åtta kom våran vän och taxichaufför Bang Lek för att köra oss till Phukets flygplats.  Vid incheckningen så uppstod det självklart problem. Med på vår resa har vi Jacks pappa, Op. Han kommer ursprungligen från Pattaya. Ops bokning fanns inte! Med vad sjutton då, jag har ju fått allt via mail och efter lite fix så visade det sig att någon hade avbokat sin resa och deras system hade bokat av Ops i stället för den rätta personen.   

Mycket folk var det som skulle med planet! Flygresan gick bra och tog bara en timme. Väl framme i Bangkok fick vi ju självklart gå hela flygplatsen runt innan vi kom till bagaget. Pust! Först lunch innan sista etappen mot Pattaya. 

  

Resan mellan Bangkok och Pattaya tog vi en taxi. Värt dom där 2,700 bathen, ca 700 kr. Tog oss en och halv timme att komma fram. Och några sov så söt.  

  

 På hotellet mötte Andrea upp oss. Så härligt att se henne igen och få se var hon bor. Hennes lägenhet ska vi titta på imorgon. Op ringde sin mamma och prata lite. Sa inget om att han befann sig i Pattaya, så han lånade Andreas moppe och åkte och överraska henne. Vi vet inte hur det gick då han fortfarande är där. Men hon vart nog glad. Vi andra gick till Central och shoppade lite på HM.  

 

   
Åt middag med Andrea på Sizzlers innan hon skulle åka och jobba, och vi andra gå och sova. 

Bilder från vårt hotell, Mariott Pattaya. Kan varmt rekommendera det!  

  

  

  

  

 Mitt första intryck av Pattaya, stor stad. Inget för mig. Kanske inte bästa stället att åka på en badsemester.

Nu kallar sängen på mig! God natt från ett kallt rum i varma Pattaya.

// Maria 

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *