Skithelg!

Det var verkligen varit en skithelg, fast inte helt. En skithelg med känslor som har svallat över alla breddgrader. Bläää……

Fredag var fortfarande en helgdag här i Thailand efter Songkran firandet. I vissa andra delar av landet kastas det fortfarande vatten. Lördagen slog till hårt då jag fick reda på när begravningen av min svärfar blir. Ingen tycker väl om begravningar, men denna känns lite hårdare än andra. Brottades med känslor om jag ska åka hem till Sverige eller inte.

Tack och lov så hade Op önskat en kväll med bbq i huset för att fira sin födelsedag som var på söndagen. En kväll med bara familjen runt mig, var vad jag behövde. Op fick vara mannen i huset och kocken som lagade till sin berömda kalamari och annat små gott. Alicia fick visa sin skicklighet på att krydda köttet och jag gjorde potatisen och efterrätten.

Igår så kunde jag äntligen läsa nästa steg på kursen. Nu ska kreativiteten fram till max. Jag ska ta något som inspirerar mig, vad som helst, ta fram en bild på det, sen göra en mood-board (humör-tavla), söka efter mer inspiration på dom bitarna, för att tillslut avsluta med att göra allt detta på naglar. Och det ska påpekas att vi inte får titta andra nagelbilder, utan ska verkligen ta fram nytänkandet och kreativiteten. Har några idéer på åt vilken riktning jag ska gå. Ska bara se om det blir möjligt.

Ska även denna vecka planera för en photoshoot för en makeup uppgift och kommer att gå all-in på den med. Fram med special effect och airbrush, nu ska det målas på alla håll och kanter!

Tog sedan beslutet att resa till Sverige i slutet av april för att lägga min svärfar till hans sista vila.  Kommer bara att vara hemma ett par dagar. Har pratat med mamma, pappa, extra mamma och brorsan, och jag kommer att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med dom alla. Som jag skrev tidigare, det kommer att bli tufft med alla minnen som kommer att dras upp till ytan igen. // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *