Stolt mamma

Det har varit två bra dagar. Två dagar med studier för både mig och Alicia. Jag har backat lite och läst lite från början för att komma tillbaka in i det. Har skrivit blogginlägg om min makeup kurs, om det är någon som är intresserad av en makeup kurs så håll utkik.

Igår backade jag som sagt lite och gick igenom hela makeup kursen från början, tills var jag slutade innan jul. Är till större delen klar med del C, men vill göra några ändringar innan jag skickar in den för betygsättning.

QC Makeup Academy

Hairstylist kursen är det dags att börja träna på. Så i går kväll när Alicia satt och studerade, stod jag och fönade hennes hår. Multitask á la Maria och Alicia!

Hairstyling

QC Makeup Academy

Tog bilder som skall sändas in, men tror dom blir för mörka, så det blir till att träna på kvällstid för att sedan göra uppgiften med bilder på dagen med dagsljus. Hann med att läsa lite på Fashion Stylist kursen med. Där började jag där jag slutade sist. Idag ska börja titta lite på Special FX Makeup och Airbrush Makeup.

QC Makeup Academy

Alicia går ju, som ni redan vet, första året på High School (åk 9). Hon började skolan efter att vi kom tillbaka från vår USA resa i september, så den 1 oktober vart hennes skolstart. Skolåret är beräknad att vara slut i slutet av Juni. Henne skolår har två terminer, eller semestrar som dom säger i USA, med sex olika ämneskurser (Music, Math, Biology, Technology, English och American Government). Alicias första semester ska vara klar till sista veckan i februari. Hon har som mål att avsluta den någon vecka tidigare och jobbar hårt om dagarna nu. Igår, onsdag, vart hon klart med American Government och gjorde det sista testet. Nu väntar vi bara på slutbetyg för den kursen. Är så oerhört stolt över hennes hårda arbete det senaste året för att komma i kapp med det hon tappade efter Davids bortgång. Hon tar ett stort ansvar själv för hela skolarbetet och gör det med bravur för att vara en 14 åring tjej! Är en stolt mamma idag!

High School girl

Är stolt över min två stora tjejer också. Dom kämpar på med livet och alla dess motgångar som kommer med jämna mellanrum och stökar till i livet. Dom båda står stadigt med båda fötterna på jorden och bär huvudet högt. Andrea jobbar på hårt med sitt jobb och planerar en massa saker hon vill göra. En sak i taget, men att ha viljan och mål är ett bra sätt att nå sina mål i livet. Amanda är en underbar mamma till Jack som snart fyller 4 år. Kan ni tänka er att han fyller 4 år!! Kan meddela er alla att han är inte bara söt som socker på alla bilder ni ser, han är super go mot allt och alla. Hjälpsam, pussas och kramas, pratar en massa och hänger med på vad som händer runt omkring honom. När Amanda inte tar han om Jack, så jobbar hon med att få klart alla engelsklektioner som vi ska få upp på hemsidan, eller så sitter hon modell åt mig när jag behöver det för mina studier. Om inte det räckte så hjälper hon även Alicia med skolarbetet när det behövs.

Pond Restaurant at Kamala Beach

Christmas 2015

Kamala Beach

Och här har jag suttit och känt mig rätt ego med att känna att jag inte räcker till eller tillräckligt bra. Avskyr att vara egocentrerad. Jag lever, jag ser hur våra döttrar växer upp, jag ser Jack växa upp, jag finns…..

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *