Tatuering och Första hjälpen

Redan tisdag och slutet av dagen. Det har varit en lugn helg här hos oss. Vi har samlat krafter och bara varit. Jag njutit av mitt lakrits från MeanBlackFox, som ni kan se, tillsammans med att lyssnat på Keplers bok “Stalker”. Av någon underlig anledning har jag fått för mig att det inte är något roligt att läsa böcker på svenska längre, utan föredrar engelska böcker när det kommer till att hålla i boken och läsa. Tur att det finns ljudböcker! Så när jag sitter och pysslar med saker, sätter jag på en svensk ljudbok. Plöjde igenom Liza Marklunds tre senaste för några veckor sedan. Nu blir det Keplers två sista.

Licorice MeanBlackFox

Kepler - Stalker

Ett ordentlig regnoväder drog över oss under helgen. Så härligt! Usch för regn kanske ni tycker. Kan meddela att jag kan längta efter dessa regnoväder. Ett: det blir svalare. Två: Vi behöver vattnet. Tre: Dessa oväder kan vara så häftiga att uppleva, regnet kommer ner som störtfloder, blixtrarna är ett rent skådespel på himlen och åskan ekar mellan bergsväggarna. Så häftigt!

Rainstorm

Igår åt vi middag på stranden tillsammans med Ingrid och Börje från Indahjälpen. Vi hade en super trevlig kväll med mycket chatter. Underbara människor att få ha nära sig! Tack igen Ingrid och Börje för en trevlig kväll. Efter middagen hade jag och Alicia bokat in en tid. Tid för vad? Tatuering dags igen! Denna gång vart det texten “Easier to be me” från Lifehouse låt med samma namn. Davids favoritsång. Gjorde den dock inte i samma vanliga tatueringsfärg, utan i vit.

Tattoo

Tattoo - easier to be me

Imorse var vi upp med tupparna! Hör inte till vardagligheten längre. Vi hade en inbokad kursdag på Siam Guardian Service i Första Hjälpen. Vi var alla fyra lite spända på hur dagen skulle gå, men kan meddela att vi hade en kanon dag tillsammans med två av deras utbildare. Vi fick lära oss allt vi kunde tänka vad som kan hända runt omkring oss. Vi fick prova på att utöva det vi fick lära oss, ställa tusen frågor som vi fick svar tusen svar på. Jag kan varmt rekommendera alla att göra denna kurs. Det var inte dyrt, vi fick lära oss mycket och hade två utbildare som kunde ge oss svar på alla våra frågor vi hade och fick oss att skratta mellan varven (vilket är så härligt!). Tack till SGS!

Siam Guardian Services.6

Siam Guardian Services.5

Siam Guardian Services.3

Siam Guardian Services.2

Siam Guardian Services.1

Siam Guardian Services.4

Ni har väl inte glömt bort att ätit en semla idag? Det är ju Fettisdag, så ni kan med gott samvete ät två!! Glömde ni bort att baka era egna semlor, så hittar ni recept på smarriga semlor här! Ha nu en trevlig Fettisdag allihop! Jag ska snart gå och se på “30 Grader i Februari”. Misstänker att någon jag känner kommer att skymta fram.  // Maria

Top with cream 2

 

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *