Tempel, mingel och änglar.

Igår var en dag med sorg då vi la Kamalas sångfågel Tom till sista vila i templet. Det är alltid tufft att säga adjö till någon. Jag tröstar mig med att nu får David någon som kan sjunga för honom där uppe bland molnen. R.I.P. Tom!

<3 <3 <3

När vi kom hem, åkte vi direkt ner till stranden för en lunch. Det behövdes efter en dag som igår. Hade en natt där John Blund kom sent och tankar som snurrade. Eller var det bara fullmånen som spökade? Vet bara att det vart en natt med lite sömn och många tankar.

I tisdags började jag dagen med att lägga en sista makeup på Amanda innan det var dags att skicka in del 3 i min Makeup kurs. Med blandande känslor kan jag meddela. Känner att jag måste börja våga mer. Är lite feg mellan varven. Kanske jag kan övervinna fegheten till nästa gång det är dags att skicka in mina uppgifter? Vaknade till ett mail som sa att mina insända uppgifter var betygsatta och att jag hade en lite hälsning att lyssna på från min handledare. Öppnade upp meddelandet med nervositet som snabb övergick till stolthet. Betyg: A!! Pust!! Nu ska det köras på som bara den med alla kurser!!

Och igår satt jag och lyssnade på en talbok medan jag gjorde mina naglar. Har inte byggt naglar på ett tag, och jag upptäckte att jag har saknat det så mycket! Vet två damer här hemma som vill ha naglar, så kanske jag tar mig tiden att gör dom nu. Har upptäckt att man kan göra så mycket roligt med gelé. Dom kommer på nya åker hela tiden att det är svårt att hänga med i utveckligen eller alla idéer folk kommer upp med.

Började idag med att köra Amanda till Dr Pisit, vår lokala byläkare. Spruta, medicin och order om vila vart ordinerat av läkaren för henne. Nu hoppas vi att hon snart blir bättre. Alicia känner sig inte heller helt pigg idag, så jag hoppas det inte blir värre än en dag i sängen för henne. Jag fick besök av vår underbara galna amerikanska vän Mr J. Vart en liten diskussion om presidentkandidater. Jag lämnar det där. Vi var i alla fall överens om vem vi skulle vilja se som blivande president i USA. Om vi gissar rätt så lovar jag att meddela det när presidentvalet är över.

När Andrea gick på sin lunchrast åkte vi tillsammans till Ingrid och Börje från Indahjälpen för lite mingel och shopping av dom finaste skyddsänglarna man kan hitta! Ni kan läsa mer om Indahjälpen här. Underbart par som brinner för att hjälpa. Får ni tillfälle att hjälpa, så gör det! Här kommer lite bilder på alla änglar som fick följa med oss hem.

Nu ska jag lägga mig i sängen med min fina pyjamas och mysa till regnovädret som dragit över oss. Så härligt efterlängtat detta regn har varit!!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *