Tiden flyger iväg.

Juni och regnet faller över oss här i vanligt vis soliga Thailand. Något jag tycker är så himla skönt. Efter alla månader med bara en massa sol och inget regn alls, så är det extra skönt med allt regn just nu. Tycker mest synd om alla som kommer ner på semester, och det bara regnar. Tyvärr kan man inte rå på naturens makter.

Har under dom senaste två veckorna jobbat mycket med min kurs. Som vanligt. Det börjar nu närma sig slutet och vi får fler och fler uppgifter att slutföra. Både roligt och lite stressigt mellan varven. Mitt i allt så händer det saker i världen , eller snarare i USA, som får en att stanna upp och andas. Andas för att se att man själv lever och nypa sig i armen över hur vissa människor är  funtade. Kan inte riktigt ta in hur man kan bara kan gå och ta någon annans liv. Idioter är idioter, och kommer alltid att vara idioter. Sänder tankar till alla som har blivit drabbade av världens idioter.

Pray For Orlando
Pray For Orlando

Alicia och jag har smått börjat inse att vi snart reser till Island. Dock känns det fortfarande rätt overkligt att vi ska åka, men det kommer verkligen att hända! Jag börjar även bli smått nervös för hela evenemanget på Island. Har fått mer information och det kommer att bli två dagar av extremt tufft arbete. Arbeta tillsammans med helt nya människor som man inte känner eller vet hur dom jobbar. Bli coachad av människor som är på toppen av sina karriärer. Som sagt, jag är LITE nervös! Efter hemkomsten från Island och London, åker jag ett par dagar till Bangkok för att delta i ett annat evenemang med Dasy Design. Bangkok och underbara människor jag känner, det ser jag fram emot.

Måste berätta lite om mina uppgifter från kursen som jag haft och har just nu. Ni kanske då kan förstå att jag inte har så mycket annat i huvudet än just dessa saker. Pust!

För ca två veckor sedan fick jag en brief från Minx. Minx är ett nagelkoncept, inte nagellack utan en folie som man kan lägga på naglarna och dom sitter hur bra som helst och hur länge som helst. Dom lanserar massor av olika designs på sina nagelfolie, eller nail wraps som dom kallas. Ni har säkerligen sett massor av detta från andra märken, men Minx är dom som har kommit längst i utvecklingen av nail wraps. (Jag har beställt och fått hem mina! Har inte hunnit testa ännu.) Min uppgift med denna Minx brief är att designa en kollektion på fem olika nail wraps. Uppgiften är: designa en ny kollektion, skriva om varför jag valde denna design, göra test naglar på mina fem designs och till sist sända in detta. (Deadline 3 juli.) Efter det kommer vi att få feedback på detta, för att sedan kunna göra ändringar som kan behövas för att göra hela designen perfekt. (Deadline 17 juli.) Om Minx gillar någon av just mina designs, så kan den komma att ut i print och lanseras världen över med mitt namn. Hur coolt är inte det!?

Mina nyinköpta Minx.
Mina nyinköpta Minx.

Satt länge och funderade på vad jag skulle designa. Kom på, för att i nästa sekund kasta bort den idén. Sen sa det pling i huvudet! Tillsammans med min bror ska jag nu designa hans fina tavlor till nail wraps. Ett spännande projekt!

Förra veckans andra uppgift var att designa ett set naglar till vår/sommar trenden 2017. Japp ni läser rätt! 2017! Det gäller att ligga framåt i tiden. Vi fick åtta olika nya trender att välja på. Skulle välja den trend som passade in på mig som person. Valde då för Power Line. Satt i många dagar med att försöka få till naglar som passade ihop med denna trend. Det gick inte! Var så irriterad på naglar, mig själv och allt runt mig. Söndagkväll tog jag beslutet att byta trend och gå för något annat. Sagt och gjort, Peasant Charm vart det och jag kan meddela att jag är så super nöjd med detta set med naglar!! Och ännu nöjdare med bilderna på naglarna och Alicia! Tack min prinsessa för att du står ut med din mammas alla idéer!

Vår/sommar 2017 nageltrend
Vår/sommar 2017 nageltrend

Denna veckas uppgift är från OPI och deras nya kollektion “New Orleans”. Så har sökt en massa på New Orleans, lärt mig om företaget OPI och hur dom profilerar sig på social media. Gjorde ett test i går kväll på ett par naglar som jag tror jag kommer att gå på. Så till helgen blir det till att fotografera naglar som är “OPI – känsla”.

Vackra. färgglada hus i New Orleans.
Vackra. färgglada hus i New Orleans.

Ska idag även börja testa olika designs från min brors tavlor och se hur dom kommer att se ut på naglarna. Ska bli så spännande och se hur det blir! Håll tummarna att det kommer att fungera. // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *