Torsdag – en ny dag

 Har under den senaste veckan sovit lite dåligt. Kommer inte riktigt till ro. Första dagarna var det nog fullmånen som spökade lite, vad som orsakar det nu vet jag inte riktigt. Hoppas bara att jag snart får mina timmar av skönhetssömn igen. Trots dåliga nätter, har jag inte varit allt för trött om dagarna, vilket är skönt.    

Började min morgon men en sväng runt byn med min talbok i öronen. Nu vill jag ju veta vad som händer med Thomas! Det har varit skönt att röra på mig igen efter alla dessa månader då jag har varit rätt slö med att komma i gång igen med lite träning. Eller träning och träning… Jag rör på mig i alla fall. Och kommer ut lite. Alltid något.   Kamala Beach, Phuket, Thailand

Jack är fortfarande sjuk. Pigg som en mört på dagarna med igen feber, för att till natten komma upp nästa 42 grader i feber. Inget konstigt när det gäller honom. Han verkar vara en kille som får riktigt hög feber utan anledning. Lite tråkigt för honom att vara sjuk till helgen. Till helgen firas det Barnens Dag här i Thailand och det brukar vara en hel del jippon att gå på för barnen. Har vi tur så är Jack frisk och kan gå en liten stund i alla fall.   

Jag har börjat få en bra överblick över mina nästkommande månader. Ska börja med att göra om Dilla Group hemsidan. Helt och hållet. Har en bild i huvudet hur jag vill att den ska se ut, så nu ska jag bara se om jag kan få till det. När den är klar, blir det till att pusha Amanda och Pii Four till att bygga klart Haven Academys Online Engelska Kurs. Deras jobb, inte mitt. Jag kommer bara att tala om vad dom ska göra eller inte göra. Nästa steg blir till att ta en massa bilder. Nu kommer webbshoppen upp! Inhandlade lite godingar när jag var i Bangkok sist. Börjar lite, och bygger upp den med tiden. När det är klart blir det till att plugga stenhårt! Ska se till att få klart alla mina kurser innan sommaren om det är möjligt. Det är målet i alla fall.   Kamala Beach, Phuket, Thailand

Alicia har nu bara 6 veckor kvar på sin första skoltermin. Enligt Calvert ska hon vara klar med termin 1 i slutet av februari, då har hon pluggat i 18 veckor (plus lov). I mars börjar hon termin 2, 18 veckor framåt och ska vara klar till slutet av juni. Alicia har pluggat hårt och ligger längre fram än enligt hennes planering. Heja heja!! Min lilla prinsessa är inte så lite längre….    

Har även hittat en liten mentalt avslappnande syssla, måla. Eller färglägga ska jag nog säga. Måste säga att det lilla jag har gjord, gjorde susen i mitt röriga huvud. Inte blev det bättre av att min goda vän ringer och pratar en massa idéer. Kommer väl inte kunna somna i kväll heller om jag känner mig själv rätt… Ses imorgon gott folk! // MariaMandala

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *