Uppåt, för att sen fall ner.

Livet är verkligen en riktigt berg och dalbana. Har haft en super kreativ helg både med studier och inspiration. Alicia har även hon haft super bra dagar och tickat av en hel del på sin lista. Lördagskvällen kom med en liten fin present till mig! Hej Förkylning! Vill inte vara sjuk nu, eller kan inte vara sjuk nu! Söndagsmorgon kändes bättre, men inte helt. Så en dag med inriktning att bli frisk.

Tror ni det stannade där? Icke! Får meddelande om att min fina underbara härliga svärfar gått bort i sömnen under natten. Nu får han äntligen återförenas med sin fru och son där uppe bland molnen. Himlen har fått ännu en ängel.

Nu är det inte bara saknaden av svärfar som drabbar en, det är så mycket mer som slår till som en hård känga i magen. Mitt i all sorg, såg vi fram emot att Andrea var på väg hem från Australien. Hon får meddelande om sin farfar när hon sitter helt ensam i Kuala Lumpur och väntar på sitt flyg mot Phuket. Så tackar gudarna att Viber finns!

Idag tar jag nya tag. Imorgon är första dagen på en 12 veckors resa med utmaningar jag aldrig tänkt tanken på tidigare. Så nu gäller det att få huvudet på plats och köra på. Första steget var en frukost på stranden med mina tjejer. Sen åkte jag och Andrea och klippte oss. Måste ju vara fina till Sonkran. Skriva av mig lite här och sen få ur mig nya idéer är dagens uppgift.

Önskar er alla en härlig måndag och njut av dagen! Här och nu!  // Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *