Uppdatering.

Den senaste månaden har varit en ända lång berg och dalbana. Försöker att hålla er alla uppdaterade på vad som händer här och nu. Det har varit mycket om min nagelkurs tyvärr. Inte alla som gillar naglar, så jag kan förstå att det inte är roligt att läsa, eller se bilder för den delen.


Måste tyvärr erkänna att jag just nu lever bara i en nagelvärld! Eller fotosessions. Nu händer det ju faktiskt andra saker med, men dom kommer lite på sidan av mellan varven. Men nu kom helgen och jag kunde ta det lite lugnare och då kom tankarna på allt mellan himmel och jord farandes, och kände att jag nog har försummat en massa saker som står mig nära.

Något jag försummat är att berätta lite om vad tjejerna har för sig. Amanda och Jack har fightas med värmen som varit. Denna värme tog mycket på Jack, som hade dagar som kanonbra, för att nästa dag däckas totalt. Inte lätt att vara en livlig 4 åring i den värsta värmebölja Thailand haft på 65 år! Amanda har gjort en massa saker för mig dom dagarna Jack har mått bra, dom dagarna som varit dåliga, har hon varit en underbar mamma som tagit hand om sin son med massor av kärlek. Hon jobbar nu mycket med att blir klar med min lilla onlineshop.

Andrea har velat fram och tillbaka på när hon ska resa till Australien igen. Ena dagen är det snart, och nästa dag är det om några månader. Vet att hon tillslut kommer att hitta dagen då hon känner att det är dags att åka igen. Ibland måste saker få växa fram och vips så vet man exakt vad man ska göra. Hon har även bytt jobb. Från att lära ut engelska, till att nu intervjua nya kandidater för olika jobb. Då hon precis just nu befinner sig i att vara ny på jobbet, så får vi se om någon vecka eller två, om hon trivs.

Alicia har haft bra dagar, men även dåliga dagar. Även värmen som varit, tog lite must ur henne dom sista veckorna, så det har varit skönt att regnet nu kommit med svalare luft och lättare att tänka. Nu börjar hon se slutet på sitt första high school år. Till hennes andra high school år byter hon high school, till en med fler år av erfarenhet och fler ämnen att välja mellan. Hon har ett mål och i den nya skolan kan hon nu gå mot sitt mål. När hon inte pluggar, så chattar och pratar hon med sina nya vänner. Hittar henne ofta en tidig lördagsmorgon med att små prata med dom andra via datorn. Dom har blivit ett härligt gäng som stöttar varandra i vått och torrt. Och när hon inte chattar med sina vänner så har hon suttit modell åt mig eller varit min fotograf.

Alla tre har även varit mina bollplank när jag behövt vädra idéer, eller assistera när det behövts. Det har verkligen varit mycket. Hur mår jag då mitt i allt detta? Ärligt!? Super duper bra!! Visst finns mina tvivel på mig själv, men jag känner att jag har absolut inget att förlora och kör på till max i allt som kommer upp på kursen. Har nu även fått användning av mina andra kurser tillsammans med nagelkursen, vad kan jag då klaga på!? Inget!

Som ni säkert läst så åker jag och Alicia till Island i juli. Nu kommer denna resa inte bara att bli en semesterresa. I två dagar ska jag delta i Mastered Live. Alla som har gått på olika kurser på Mastered och som idag tillhör ett gemensamt nätverk, är alla välkomna att delta på Island. Där kommer vi att tillsammans med bransch folk från olika delar inom fashion, session och shows under dessa två dagar jobba ihop ovh få lära oss allt. Exakt vad vi kommer att göra får ni reda på när jag kommer hem. Jag kommer att befinna mig bland makeup och hår artister, fotografer, stylister och nagel artister från hela världen. Kan ni tänka er att jag (!), lilla Maria ska vara med där!! Jag är super nervös inför hela grejen, men jag har gett mig sjutton på att jag ska göra det!

Efter Island så stannar Alicia och jag till i London ett par dagar. Här kommer det att bli lite mer semester. En av kvällarna är det avslutningsfest för nagelkursen. Då denna kväll infaller så nära dagarna på Island, så kände jag att jag är dum i huvudet om jag inte passar på att vara med när jag ändå befinner i rätt världsdel. Hoppas även på att få träffa några från kursen som idag bara är ett namn. Alltid trevlig med ett ansikte till ett namn, eller hur!?

Nu kommer veckorna fram till våran resa att fyllas av skolgång för Alicia, mycket jobb för Andrea, assistera mig i mina galna upptåg för Amanda och jag ska fortsätta att rocka fett med min nagelkurs!

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *