Ut på en tur

Började dagen med att köra min fina moppe mot Chengtalay för ett besök på min advokats kontor. Det var dags för månadsbetalning och 90 dagars rapport av våra pass. Var 90 dag måste vi visa upp på immigration var vi befinner oss i Thailand. Ett ont måste. Nu så är det gjort för kommande månaderna. Och vi befinner oss på samma plats….

Min kompis
Min kompis

Passade även på att handla lite på Villa Market när jag ändå var i samma område. Man kan alltid hitta något gott att smaska på i den affären! Det vart både choklad och jordgubbar. Vidare hem och lämnade av mina inköp, för att sedan ge mig ut på byn och handla några små saker till. Lika bra att köra runt och ordna med allt när man ändå är ute och kör.

Jag gillar att köra runt på min moppe. Fast nu börjar det bli mycket trafik, i och med att det börjar komma mer turister. Tyvärr måste jag säga att dom som är farligast på vägarna här, är nog turisterna. Inte alla, ska jag säga, men dom flesta kör på som om dom äger vägarna. Sen har dom ingen aning om vad som möter dom längre fram på vägen. En skarp kurva som dom inte hinner ta, tjo så ligger dom på marken. Kommer man sedan i mötande filen eller strax efter, så är det stor risk att man åker i backen av deras moppe som flyger runt på vägen. Jag kom i alla fall hem hel och ren.

Jack i solnedgången
Jack i solnedgången

På eftermiddagen åkte vi ner för att gratta vår fina vän Khun Pond. Bakade lite svenska godsaker och Jack hade gjort en fin “korg” att lägga det i. Present från hjärtat.  Grattis till världens bästa Pond! Vi passade på att äta vår middag där och se på en vacker solnedgång. Vi fick även se en vacker regnbåge dagen till ära.Hemlagade kakorRegnbåge

Börjar med att önska God Jul till Lisbeth som vann igår samt vad som döljer sig bakom dagens luck. Vill ni vara med? Gå till Maria Under En Palms FB sida eller läs mer här. Lycka till!Armband och God Jul

Bakom lucka nr 3.
Bakom lucka nr 3.

 

// Maria

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *