Vattenkille!

Måndag morgon och solen skiner från en blå himmel här i Kamala. Har ett par stressiga dagar framför mig men sen blir det Bangkok och en minisemester!

Our princess dog

I fredags fyllde Andrea år och vi åt tårta igen och åkte och hälsa på Jenny på Mamma Mia i Bang Tao och åt middag där allihop. Roligt att se Jenny igen. Saknar henne mycket, men vet att vi snart får tid att umgås igen. Med oss hade vi Robin, vår icke vetande släkting. Ska förklara lite tror jag. Robins mamma är tillsammans med min kusin. Jag har en hel del kusiner, tyvärr har jag inte kontakt med alla och då blir världen väldigt liten när man möter en person på andra sidan jordklotet som visar sig vara en del av familjeträdet. Vi hade i alla fall en trevlig kväll allihop och åt god mat och vi var alla nöjda när vi åkte hemåt igen. Andrea och Robin fortsatte ut för att fira.

Birthday dinner at Mamma Mia

Birthdaygirl

På lördagsmorgonen hämtade jag och Alicia en liten surmulen Jack för frukost på stranden och ge Amanda chansen att smita iväg till Patong för shopping med Andrea och mormor. Jack vart snabbt glad när vi kom till stranden och fått i sig lite mat. Ett stopp på 7Eleven innan vi åkte hem och fyllde en balja med vatten. Där lekte Jack sedan glatt. Det är så härligt att se barn som kan leka med praktiskt taget ingenting. Middag vart hos Khun Tam. Ville prata med henne då hennes extra pappa hade gått bort hastigt kvällen innan. Mr S känner även vi och det var med sorg i hjärtat vi är tvungna att ta adjö av ännu en underbar person. Nu är Mr S hos änglarna och vi vet att David kommer att ta hand om honom däruppe.

Kamala Beach day

Jack playing with lego

Water is fun

Snapchat fun 2

Igår var en städdag i mitt hus. Alicia, Amanda och Jack tog min moppe in till Patong för att gå på bio och såg den nya “Zootopia”. Dom gillade filmen alla tre. När dom kom hem så sov Jack på moppen. Han är en riktig thaiare han! Jag tvättade kläder och städa huset. Svetten rann som bara den, men det vart i alla fint i huset. Senare på kvällen ringde jag min bror för att önska honom en trevlig resa till Costa Rica. Ser fram emot att få höra om hela resan när han kommer hem igen. Trevlig resa nu!

Oh I missed you

Nu sitter Alicia och jag vid bordet och studerar båda två. Hon känner sig inte på topp, med lite pepp och planering hoppas jag att hon ska känna att det blir en bra dag till slut i alla fall. Poolkillarna är här och sätter upp en extra poolpump då filtret till min pump är trasig och verkar vara svår att få tag på. Gillar thaiarnas påhitt. En vattenbil med vatten att fylla på poolen med kom också. Hela 71 kr! Sen kommer Robin och ska hjälpa mig med en liten sak på tomten. Himla gullig kille, den där Robin! Hoppas det finns många fler killar som han där ute i världen, för jag kan säga att dom växer inte på träden precis.  // Maria

Pool guys

Sit nice.

Thai water truck

 

MyTaste

myTaste.se

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *